Haarlem bedrijfsuitje maatwerk en advies.jpg

Referentie De Bourgondische stadswandeling in Haarlem

Referenties - Referentie bedrijfsuitje Prosafe

gps menutocht Haarlem.jpg

Voor 10000000 - 0 personen

  • Beschikbare locaties:
Op Woensdag 22 Juni 2011 hebben wij als onderdeel van onze teambuilding Haarlem gekozen voor een Bourgondische stadswandeling met gids. Dit arrangement hebben wij via Event Label geboekt. Alvorens ik de ervaringen vanuit de groep, maar uiteraard ook mijn eigen ervaring via dit bericht wil delen, wil ik graag onder uw aandacht brengen dat Event Label grote positieve flexibiliteit heeft getoond in alle opzichten.
In eerste instantie was het de bedoeling een boottocht op het Spaarne te gaan maken onder het genot van een drankje en hapje. Gezien de weersvoorspellingen voor die dag begon ik toch wel in te zien dat dat misschien niet zo’n goed idee was, mede omdat de groep hoofdzakelijk bestond uit collega’s die wat beter gewend zijn qua weer dan wij hier in Nederland.
 
Het was geen enkel probleem om van bedrijfsuitje in Haarlem te wijzigen naar een op mijn eigen verzoek Bourgondische stadswandeling in Haarlem en daar zijn we met z’n allen nog steeds blij mee dat dit zo goed werd opgepakt door Event Label.
 
De Bourgondische stadswandeling in Haarlem:
Het uitkiezen van de restaurants was aan ons zelf, echter gelukkig goede tips gekregen van de medewerkster van Event Label. 
Daar stonden we dan, niet wetend wat we zouden gaan eten en in wat voor soort omgeving we dan Bourgondisch zouden zijn, spannend  en gewoon eens wat anders! Het voorgerecht was prima verzorgd, heerlijk en met een drankje erbij zat de stemming er al snel goed in, het restaurantje viel in zo’n goede smaak dat uiteindelijk de gids ons van tafel moest ‘sleuren’. Gids Peter, wat een leuke persoonlijkheid en een echte gids en dan ook nog de verhalen zo goed in het Engels kunnen weergeven, super! Ook ik als Nederlander ben wijzer geworden van zijn informatie en leuke anekdotes.
 
Precies op tijd, onder escorte van Peter,  naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht, inmiddels begonnen er nl. al weer aardig wat mensen trek te krijgen. Het hoofdgerecht, een keuze uit drie verschillende gerechten en aan iedereen werd gedacht, vlees, vis en vegetarisch werd aangeboden. Dus voor ieder wat wils! Onze tafel was wat minder gunstig opgesteld, maar dit restaurant toonde alle flexibiliteit qua wensen.
 
Ja, en daar stond Peter weer met een perfecte timing, geen gehaast, maar net op het - uitbuik- inkak-  moment klaar voor een volgende ronde:  richting het water waar hij de mooie verhalen voortzet, ondanks de koude gure wind een leuke beleving. De anekdotes, de ditjes en de datjes, dingen die leuk zijn om te weten!
 
Vervolgens richting een leuke wijnbar voor het nagerecht met bijpassende wijn, intiem, gezellig en gastvrij en alle tijd om heerlijk na te genieten van een succesvolle avond. 
 
Wat absoluut heel erg leuk is, is dat je op deze manier verschillende restaurants aandoet, genoeg tijd krijgt om een goede indruk op te doen, sfeer te proeven en indruk krijgt van de keuken. Bovendien is het grote voordeel bij een type arrangement als dit dat je niet ’’vast zit’’ aan die ene persoon die naast je zit tijdens het diner. Na een gerecht is het tijd om te verkassen, op die manier ben je in contact met iedereen uit de groep. Dit is een aanrader!
 
Kijk hier naar het bedrijfsuite dat Prosafe heeft geboekt: Bourgondische Wandeling Haarlem
 

Offerte aanvragen of meer informatie over dit bedrijfsuitje

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

 
 

Direct offerte
aanvragen?

Bel 020 4635850